maandag 7 december 2009

Rustige intocht op Cane Island

Inmiddels is Sinterklaas vannacht om vijf uur plaatselijke tijd per helicopter op Cane Island aangekomen. Eenvoudig, zoals hij van nature is, zonder toeters en bellen. Maar wel met een uitgekiend low profile marketingprogramma, om de naamsbekendheid te stimuleren. Voor de rest zal de Sint het hier de komende tijd van mond-tot-mond-reclame moeten hebben.  Marketingdeskundigen geven de sympatieke kindervriend een uitstekende kans om de harten van de amerikaanse kindertjes te winnen. De Sint is mediageniek, charmant, vriendelijk en welbespraakt en hij moet het  opnemen tegen een knorrige, morsige, contactgestoorde en ijskoude Kerstman met een zeer beperkte woordenschat (verder dan Hohoho komt ‘ie volgens mij niet) Kortom de Kerstman is niet bepaald het prototype van een kindervriend.

Net als onze koningin, bewaart Sint controversieel nieuws het liefst voor buitenlandse reizen. Zo deelde hij hier mee dat de hulpsinterklazen als gevolg van de recessie, na goed overleg met de BVHS, allemaal ontslagen zijn. Er zijn geen exorbitante bonussen uitgekeerd; zij kregen slechts een houten handdruk die bestond uit een zak chocolademuntjes en een chocoladesigaar uit eigen doos.  Sint runt de tent voortaan met zijn tweelingbroer. Ze delen de garderobe, hebben dezelfde baardgroei en schoenmaat en rijden, als hobby, graag Concours Huppekee met Amerigo. Sint komt voortaan zelf op nationale tv, zijn broer doet de commercielen.

Vanmorgen zaten de heren samen, onder het genot van een sigaartje, aan de rand van het zwembad, in het zonnetje uit te rusten van de vermoeiende periode. De tweelingbroer is wat schuw en probeerde weg te duiken, maar wij hadden hem nog net op de foto.......De heren hebben gevraagd of wij hen in de komende periode verder met rust willen laten. In ruil hiervoor gaven zij toestemming voor de publicatie van deze foto en doen zij jullie allemaal de vrolijke vakantiegroeten. Waarvan akte!

Met Sinterklaas aan het zwembad

3 opmerkingen:

  1. Goed om te lezen dat de Sint en zijn broer zijn aangekomen op hun vakantieadres. Na al dat harde werken hebben ze wel een relaxvakantie verdiend.

    Mocht je de geboeders Bisschop nog tegen komen aan de rand van het zwembad, wil je ze dan hartelijk danken voor alle mooie cadeaus die ze in Nederland hebben gebracht ?

    En ik ben wel zeer benieuwd of de Sint en Mickey elkaar liggen. Houd je ons op de hoogte :-)

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ton,

    Wij hebben vanmiddag nog in de pool en hottub gezeten, maar Sint was nergens te bekennen, is
    waarschijnlijk al aan het shoppen voor volgend jaar ;-)

    Btw, wij hebben vanmorgen onze Escape omgeruild voor een Equinox, dit ivm een mechanisch probleem aan de voorwielophanging. Uiteraard hebben wij nieuwe lintjes bevestigd aan de Bright White Equinox !!!

    Groetjes,
    Pieter & Petra

    BeantwoordenVerwijderen