woensdag 2 december 2009

Zo heerlijk rustig, ja, ja……

In Washington liepen we wat vertraging op. “ Give or take, ten minutes” maakte de baliemedewerker ons wijs en het werd een uur. Naast ons was het vliegtuig naar LA vijf minuten eerder dan gepland vertrokken. Hijgende reizigers die hierdoor hun aansluiting misten, zorgden voor een aantrekklijk tijdverdrijf.

De vlucht naar Orlando verliep probleemloos en toen we bij de carroussel aankwamen, hobbelden onze drie koffers  ons al tegemoet. Voor het eerst sinds jaren liepen we samen naar de Alamo counter. De medewerker stond in de Holiday-mode. “U wilt zeker geen upgrade?” Geeft u mij dan uw creditcard maar en uw rijbewijs. Binnen een paar minuten waren we op weg naar de overkant om onze Equinox te halen. We meldden ons, volgens de instructies, bij de peoplegreeter die ons naar de rij SUV’s bracht. Er was een flink aanbod Jeeps, Toyota’s, Nissans en Kia’s. Wij gingen voor de Nissan vanwege de treeplankjes. We laadden de koffers in, stelden de spiegels af en de Tomtom in en draaiden de contactsleutel om. Service soon……We besloten de spullen even in de Nissan te laten en controleerde de volgende. Service soon….. De Toyota RAV 4 dan? Deze viel toch wel klein uit en toen werd er een zwarte Ford Flex binnengereden. Bingo, leren bekleding, 7 zitplaatsen, electrisch bedienbare stoelen en een antenne voor de tulp. Dit was ‘m!

Wat een bakbeest. En wat een feest om in te rijden. De enveloppe opgehaald bij hotelbeds, de boodschapjes gedaan bij de Publix en toen op weg naar Cane Island. De sleutel zat in het kastje en we troffen een prima appartement met twee slaapkamers, twee flatscreens en twee badkamers. Een internetaansluiting is provided, het balkon ligt op het noorden en we kijken op de vijver en het zwembad. Een portiek verder ontdekten we de Ford van Pieter en Petra, dank zij de lintjes. Theo en Cynthia zitten daar ook.

Omdat er een koufrontje nadert, besloten we gisteren meteen van het warme weer te profiteren, Nadat we heerlijk hadden geslapen en de koffers haden uitgepakt, trokken we een middagje naar Seaworld. Het was er heerlijk rustig. En zo hebben wij het graag. Je begrijpt dat de vakantiestemming er hier in huize Teleton weer lekker inzit en als er niets verandert, dan blijft dat zo!

4 opmerkingen:

  1. Flexe car zeg die Ford Flex (heb 'm even op moeten zoeken maar die willen we ook wel op 1 mei, kun je 't vast melden bij Alamo ;)??)... Lijkt gezellig te worden daar op FLorum (sorry Cane) Island...veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ton

    Ik heb de Rondo ingeruild voor een Pontiac torrent.Bevalt een stuk beter
    Ik lees dat je een lekker begin van de vliegreis hebt gehad.
    Zou ik maar snel vergeten .

    Groeten Theo en Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, super auto zeg ! Die heb ik nog nooit zien staan in die klasse, netjes geregeld ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien een beetje een late reactie, maar die Flex is inderdaad een zaligheid, wij hadden hem ook afgelopen zomer en er zaten zoveel toeters en bellen aan/op dat we na een paar dagen toch steeds weer nieuwe knopjes en foefjes tegenkwamen!

    BeantwoordenVerwijderen